FI MVA Cimramin Gerbera
"Sade"

 
Synt. 18.4.2010  FI32282/10   Musta
Lonkat: B/B Silmät: Ok Kyynärät: 0/0 Säkä:
EIC :
Sairas GSD: Normal PRA: Terve steriloitu
Kasvattaja / toinen omistaja: Sarkkinen Paula, Oulu
Isä:FIN MVA Curlicue´s Winnie the Pooh Emä:Cimramin Ernestina
Ei:GB SH CH Lenellie Black Kontender

Koko sukutaulu KoiraNetissä

Sade tuli minulle sijoitusnarttuna Cimramin kennelistä. Ensin oli tarkoitus ottaa Sateen äiti Napu (Cimramin Ernestina) Josen kaveriksi, mutta kun Napulle kävi huonosti päädyin ottamaan siitä pennun.

Synnytyksessä ollessani mukana, kävi niin, ettei Napu jaksanutkaan ponnistella yksinään ja jouduin auttamaan. Poika oli tukkinut tien moneksi tunniksi, joten oli melko veltto syntyessään. Pojan jälkeen syntyi sitten Sade ja jouduin kovan työn tekemään, että kaikki vesi tuli keuhkoista ulos ja sain tytön virkoaan. Jotenki jo siinä tuli yhteys tähän pikku rääpisköön :) Se tunne ei ole muuttunut koko matkalla. Se pienen pieni tyttö oli tullut jäädäkseen mun sydämeen.


Nyt ilokseni vielä sain tietää tytön olevan Pätkiksen (Curlicues Winnie the Pooh) tyttö, jota olinkin toivonut.
Nyt se vaan jaksaa kasvaa ja pienestä "rääpisköstä" on tullut jo IIISO likka. Uinti halut on nyt kasvanut suuriksi ja vesityöstä onkin tullut maailman parasta hommaa. Tyttö loikkaa kauhealla loikalla veteen. Tästä innostuneena olemme käyneet tutustelemassa VEPEEn silmät pyöreänä :)


Näyttelyt:
Erikoisnäyttely 2010 VSP-pentu
Raahessa 29.1.2011 Kaunis nuori narttu. Hyvänmallinen pää. Erinomainen kaula. Sopusuhtainen runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä ylälinja ja karvapeite. Liikkuu hyvin. Miellyttävä luonne. Lupaava nuori koira.
JUN ERI 1 SA PN3


Takaisin KIHARAT -etusivulle >>

 

 
 
kennel decosin kiharat cavalier uutiset in memoriam kirsi.lauri@pp1.inet.fi kennel Decosin linkit pentuja pentueet